Η επιμονή στον εμβολιασμό παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις

Η επιμονή για εμβολιασμό, που ασκείται καθημερινώς με κάθε τρόπο, όλο και περισσότερο «σκληρύνεται» σε …επιβολή, παρ’ όλο που ο εμβολιασμός ως ιατρική πράξι προϋποθέτει την ελεύθερη συναίνεση του εμβολιαζομένου και, επισήμως τουλάχιστον, χαρακτηρίζεται ακόμη προαιρετικός. Ώρισμένες μάλιστα κατηγορίες πολιτών υποχρεώνονται πλέον να εμβολιασθούν επί απειλή σε περίπτωση αρνήσεως να χάσουν την εργασία, το μισθό τους, και εν τέλει τη θέση τους μέσα στην κοινωνία.

Παρ’ όλα αυτά ένα σημαντικό μέρος του λαού ανθίσταται με γενναιότητα, αν ληφθη υπ’ όψιν το κόστος που επικρέμαται επάνω τους. Και το κάνουν αυτό όχι ασφαλώς παραλογιζόμενοι. Όταν διακινδυνεύης για κάτι, σκέπτεσαι σοβαρά τις επιλογές σου. Δεν μπορεί δηλαδή να παραλογίζωνται ομαδικώς άνθρωποι με λογική, με επιστημονική ενημέρωση, με επιχειρήματα όπως π.χ. αυτά που εξέθεσε στο προηγούμενο φύλλο της «Σπίθας» ή πολυμελής ερευνητική ομάδα ιατρών υπό τον καθηγητή Ιω. Κουντουρά αλλά και άλλοι επιστήμονες τοσο εδώ όσο και στο εξωτερικό (π.χ. Έλπιδηφόρος Σωτηριάδης στην Κύπρο, Ιωάννης Ιωαννίδης στις Η.Π.Α. και άλλοι αλλού). Όσοι ανθίστανται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται όχι με χλεύη αλλά με σεβασμό, σ’ αυτήν τουλάχιστον τη χώρα, διότι αγωνίζονται να διασώσουν την θεόσδοτη ελευθερία τους και αυτό τους κοστίζει. Είνε γι’ αυτό κατακριτέοι και καταδικαστέοι; Μα έχουν λόγους, όπως π.χ. ότι:

• τα επιβαλλόμενα εμβόλια δεν είνε όπως τα ως τώρα γνωστά αυτά είνε άλλης τεχνολογίας, περιέχουν γενετικό υλικό.

• στη βάση της δημιουργίας και παραγωγής τους έχουν χρησιμοποιηθή έμβρυα εκτρώσεων!

• προκαλούν μη αναστρέψιμες μεταβολες στο κύτταρο του οργανισμού όπου εισάγονται.

• είνε αδοκίμαστα πέρυσι παρουσιάστηκε ο ιός και εφέτος παρήχθη κιόλας ασφαλές εμβόλιο, ενώ απαιτούνται 5 – 10 χρόνια δοκιμών πρώτον σε ζώα (ινδικά χοιρίδια), δεύτερον σε ανθρώπους εθελοντές, και τρίτον σε γενικό πληθυσμό υγιών;

• αν είνε ασφαλή τα επιβαλλόμενα εμβόλια, γιατί όταν καλείσαι να εμβολιασθής κανείς δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τυχόν παρενέργειες; οι φαρμακευτικές εταιρείες, που πλουτίζουν, φρόντισαν να είνε απηλλαγμένες από κάθε ευθύνη! άρα;

• αν είνε ασφαλή τα επιβαλλόμενα εμβόλια, γιατί θεσπίζεται το ανεύθυνο και άκαταδίωκτο για τους λοιμωξιολόγους;

• τα επιβαλλόμενα εμβόλια, όπως είδαμε, έχουν «εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης» και όχι τελική έγκρισι χρήσεως δεν λέει τίποτα αυτό;

• τα επιβαλλόμενα εμβόλια προκαλούν πολλές και ποικίλες παρενέργειες και παρ’ όλο ότι οι αρμόδιοι δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν, οι παρενέργειες είνε τόσο πολλες ανά τον κόσμο, ώστε ενισχύουν την βεβαιότητα ότι οφείλονται στα εμβόλια.

• αληθινοί επιστήμονες για τον μαζικό εμβολιασμό βεβαιώνουν: «Είναι πολύ απλό. Οι παραλλαγές προέρχονται ήδη από τους εμβολιασμούς… ο ιός έχει τη δυνατότητα ν’ αλλάξει πολύ ισχυρά… Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος…, γιατί στην πραγματικότητα είναι ο εμβολιασμός που δημιούργησε την παραλλαγή» (καθηγ. Luc MonTagnier, περιοδ. «Παρακαταθήκη» τ. 137, σ. 22-23). Αυτό αναγνωρίζουν ακόμη και θιασώται εδώ του εμβολιασμού (δεν το αρνήθηκε π.χ. ούτε ο π. Χριστόδουλος Αγγελόγλου που αυτές τις ημέρες μίλησε δημοσίως τασσόμενος υπέρ του εμβολιασμού).

• και μόνο στο εμβόλιο; ακόμη και στο  self test ο Δρ κ. Δημήτριος Γάκης (χειρουργός τ. δ/ντής ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης) κατόπιν ελέγχου της διαδιαδικασίας διαπίστωσε επικίνδυνη ουσία (βλ. περ. «Παρακαταθήκη» τ. 137, σ. 22)

• τέλος, την ώρα που χαράσσονται οι γραμμές αυτές, το κρατικό ραδιόφωνο μάς ανακοινώνει, ότι είνε αναπόφευκτο ένα τέταρτο κύμα της νόσου το φθινόπωρο. Και για να το λένε γνωρίζουν καλά και πέρυσι τέτοια εποχή προέβλεψαν για το φθινόπωρο και δεν έπεσαν έξω.

Αφού λοιπόν κανείς δεν εγγυάται ότι τα εμβόλια παρέχουν είτε αποτελεσματική ασπίδα είτε θεραπεία, γιατί τόση πίεσις;

(Από το περιοδικό Σπίθα – Ι. Μ. Λογγοβάρδας – Πάρου – Τεύχος Ιουνίου)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.